Dirty Skunks Presents

KADILNICA OF DEATH

Metal večeri vsak 1. in 3. četrtek v mesecu
od oktobra do julija od 21h dalje v Orto Baru!

Metal glasba s tematskimi večeri in glasbenimi željami!
Akcijske cene pijač, biljarda in namiznega nogometa!
Predstavitve novih metal albumov in drugih projektov!
Enkrat mesečno koncert!


KADILNICA OF DEATH @ FACEBOOK
kadilnicaofdeath(at)gmail.com
Kadilnica Of Death
Program posebnih dogodkov:
-------

Mini meni: Kadilnica | Orto Bar | Koncerti | Članstvo | Bendi | Bolšjak | Akcije


KADILNICA OF DEATH
Po zadnji zaključeni sezoni
Vražjih fabriških uric smo se Veseli dihurčki odločili, da metal večere prestavimo v spodoben lokal. Kadilnica Of Death je ime za metal večere, ki se vsak 1., 3. in 5. četrtek v mesecu odvijajo v Orto Baru. Večer se začne ob 21h (ko se lokal odpre), traja pa lahko vse do 4h (ko se lokal zapre), v kolikor za to obstaja interes obiskovalcev. Vstopnine kakopak ni!
Lokacija metal večerov se ob vstopu v Orto nahaja v prostoru naravnost pred vami. Ta ima dolg šank, mično kadilnico, dobro ozvočenje ter lepo število miz in stolov.
Poleg raznovrstne metal glasbe iz repertoarja različnih didžejev bomo, kot ste lahko že vajeni, prirejali tudi različne tematske metal večere, vključno s tradicionalnim prednovoletnim žurom ter afterpartyji koncertov, ki bodo v Ljubljani in bližnji okolici slučajno padli na isti datum. Seveda so zaželene tudi glasbene želje obiskovalcev, v kolikor so te tematiki večera primerne.
Nadejate se lahko tudi predstavitev novih albumov domačih skupin in drugih z metalom povezanih projektov. V kolikor bi radi predstavili svoje delo, nas kontaktirajte! Za bende več informacij nekoliko nižje!
Na metal večerih v Orto Baru boste lahko kupovali tudi vstopnice za Dirty Skunks koncerte po predprodajni ceni!

ORTO BAR
Orto je bar oziroma nočni klub, kot se šika. Vsi tisti, ki ste skupaj z nami z žalostjo spremljali, kako se je pokojni Klub Fabrka iz spodobnega lokala zaradi slabega vodstva z leti razkrojil na nivo beznice, boste zagotovo veseli metal večerov v urejenem ambientu, s čistimi mizami, stoli in sanitarijami ter prijaznim osebjem.
Da lokal tak ostane, med drugim skrbijo tudi varnostniki, ki imajo do obiskovalcev zelo korekten odnos, dokler ti ne gredo čez mejo. Kar se tega tiče, so pravila na metal večerih precej standardna: ne razgrajaj, ne razbijaj, ne kradi, ne vnašaj svoje pijače, ne drogiraj se na stranišču … Za kajenje imate na razpolago simpatično kadilnico (of death), v katero vnašanje pijače (po zakonu) ni dovoljeno. Na čik lahko s pijačo stopite tudi ven, vendar je tam obvezna uporaba plastičnega kozarca.
Tik ob kadilnici pa se nahaja tudi igralni prostor z biljardom in namiznim nogometom za tiste, ki bi se radi med metaliziranjem še dodatno pozabavali, a je treba opozoriti, da je odlaganje pijače na igralne mize strogo prepovedano.
Orto Bar ima sicer politiko obvezne uporabe garderobe (razen za usnjena oblačila), vendar je ta na metal večerih v Kadilnici Of Death neobvezna za vse (je pa še vedno obvezna v drugih delih lokala, tudi v koncertni dvorani).
Kot že omenjeno, pa vam na četrtkovih metal večerih lokal nudi pijačo po akcijskih cenah (glej spodaj).

KONCERTI
V okviru metal četrtkov bomo približno enkrat mesečno organizirali koncert domačega benda, ki se bo odvil v zgornjem nadstropju, torej koncertni dvorani, kjer bo prav tako pijača po akcijskih cenah. Vstopnina za koncerte bo standardne 6 €, za tiste s člansko izkaznico (glej spodaj) pa je vstopnica brezplačna. Pred, med in po koncertu bo v Kadilnici Of Death kakopak nemoteno potekal metal večer.
V kolikor se na četrtek odvija v Ortu kak drug koncert, ki ni v okviru naših metal večerov, je najverjetneje vstopnina drugačna!

ČLANSKE IZKAZNICE
Za koncerte v okviru Kadilnice Of Death vam ponujamo posebno ugodnost - članske izkaznice. Članarina znaša 25 € in velja kot vstopnina za vse koncerte (vsaj 10) tekoče sezone, torej do julija. Člansko izkaznico lahko dobite na šanku oziroma blagajni Orta, kadarkoli je ta odprt. Ob plačilu članarine boste prejeli izkaznico s svojo osebno številko, ki jo morate ob obisku koncerta ob predložitvi osebnega dokumenta pokazati ali zgolj povedati prodajalcu vstopnic na blagajni Orta, ki bo imel spisek vseh članov (članske izkaznice vam ni treba nositi s sabo) ter tako preveril vašo istovetnost. Število članskih izkaznic je (zaenkrat) omejeno na 50.
Pozor! V kolikor se na četrtek odvija v Ortu kak drug koncert, ki ni v okviru naših metal večerov, članske izkaznice ne veljajo!

BENDI
Bendi, ki bi se radi dogovorili za termin in se strinjate s spodaj napisanimi pogoji, nam pošljite mail na
kadilnicaofdeath(at)gmail.com. Še posebej pri tem apeliramo na skupine, ki nameravate v bližnji prihodnosti izdati album ali pa se vam obeta kak drug projekt, saj se tako lahko zmenimo za datum, ki se ujema z vašimi načrti.
Ker stremimo k čim nižjim vstopninam, honorarjev za bende žal ni, vam pa povrnemo potne stroške, v kolikor so ti realni in finančno dosegljivi (vinjete in najemi vozil ne pridejo v poštev). Zaradi nizkih vstopnin vam žal tudi ne moremo omogočiti guest liste, razen za kake nujno potrebne člane ekipe, kot je lasten tonski mojster ipd. Vso opremo (tudi backline, boxe, celotne bobne) prinesete sami oziroma, če je res nuja, po dogovoru. Pogoj je tudi, da v roku približno enega meseca (pred in po koncertu v Kadilnici) nimate še kakega koncerta v Ljubljani ali bližnji okolici.
Bendom omogočamo tudi afterparty njihovega koncerta v nadaljevanju večera v hali Kadilnice. Tam vam lahko priskrbimo mizo za merchandise, za kako uro pa vam prepustimo tudi playlisto, tako da lahko obiskovalce z glasbo po svojem izboru zabavate še naprej.

METAL BOLŠJAK
V okviru Kadilnice Of Death bomo na vsake toliko priredili metalski bolšji trg, na katerem se boste lahko neposredno znebili odvečne robe, ki se vam je nabrala tekom let metaliziranja, ali pa pri kom drugem našli nekaj, kar vam je všeč. Majice, puloverji, rutice, inštrumenti, albumi, vinilke, zapestnice, obeski ... Metal bolha ima rada vse.
Zadeva bo potekala nekako po naslednjem sistemu. Na
tej shemi imate z zeleno barvo označene prodajne prostore oz. devet miz, za katere se lahko prijavite preko tega obrazca. Prijava naj vsebuje vaše ime in kontakt (e-mail in telefon), zraven pa napišite okvirno, kaj vse in koliko tega nameravate prodajati (če je možno, kar s številkami). Kvota za prevzem mize je najmanj 12 »večjih« artiklov (oblačila, inštrumenti, CD-ji, vinilke ...). Mize boste imeli pripravljene vnaprej, na voljo pa imamo tudi nekaj stojal in obešalnikov ki bodo dodeljeni glede na količino in naravo vaših artiklov. Cena za najem prodajnega mesta je 5 € (ta denar vlagamo v infrastrukturo prostora, kot so že omenjena stojala in še marsikaj) oziroma brezplačno za tiste, ki ste že prodajali na prejšnjem metal bolšjaku. Izmed prijavljenih bomo Dirty Skunks naredili izbor tistih, ki bodo dobili svoja prodajna mesta za dotični termin. Tisti, ki ne boste prišli v izbor, boste imeli prednost med prijavami za naslednji termin. Na metal bolšjaku v Kadilnici Of Death lahko prodajajo le tisti, ki so se prijavili in bili izbrani! S prijavo se hkrati strinjate tudi z vsemi tukaj naštetimi pogoji.
Na shemi je označen tudi dolgi pult nasproti šanka, ki je namenjen izključno prodaji manjših artikov (CD-ji, zapestnice, obeski, prstani ...). Prodaja na pultu je popolnoma prosta (brez kvote, prijav in najemnine prodajnega prostora), deluje pa po sistemu »kdor prvi pride, prvi melje«. Pri tem seveda apeliramo tudi na metalsko kolegialnost, zatorej v primeru gneče pustite dovolj prostora še za druge. Interesentom za prodajanje na pultu priporočamo, da pridejo ob odprtju lokala, saj vam sicer lahko prodajni prostor zasedejo kozarci obiskovalcev.
Datumi bolšjakov bodo določeni in najavljeni sproti, potekali pa bodo od 20h do 1h (če pripravite svojo mizo kasneje ali jo pospravite prej, je vaša odločitev). Seveda bo hkrati od odprtja do 5h ponoči nemoteno potekal tudi metal večer.

Sobana
Šank
Šank
Igralnica
Kadilnica
Metal bolšjak
Metal bolšjak